Windows 7 HomeOffice Feilmelding

Hvis du har støtt på problemer når det gjelder å starte HomeOffice fra https://portal.nmbu.no fra en maskin med Windows 7, så må du påse at alle tilgjengelige Windows oppdateringer er installert.

I tillegg må du manuelt aktivere oppdatering KB3140245 ved å kjøre denne https://aka.ms/easyfix51044 I etterkant av installasjonen.

Det skal være nok til at problemet blir løst og HomeOffice skal dermed fungere som vanlig.