WISEflow – Digital eksamen

Eksamenssystemet WISEflow brukes ved gjennomføring av digitale eksamener ved NMBU.

Du logger inn her: https://no.wiseflow.net/nmbu

Velg pålogging med FEIDE, og bruk ditt vanlige NMBU brukernavn og passord.

Dersom du ikke husker brukernavn/passord, kan du endre dette på brukerdata.nmbu.no.

På WISEflow sine supportsider finner du oppstartsveiledninger og kunnskapsdatabase.

Studenter som skal ha digital eksamen, benytter sin egen PC på eksamen. For å klargjøre PC’en til eksamen, må det installeres en eksamensnettleser, FLOWlock. Denne gjør at studentene ikke får tilgang til internett eller annet innhold på PC’en sin under eksamen.

Veiledning for installasjon av FLOWlock.

NMBU sine nettsider, kan du finne mer informasjon om WISEflow og digital eksamen.

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, kan du kontakte eksamen@nmbu.no