Vitnemål

Generelt om eksamen, sensur og vitnemål: http://www.umb.no/sit/artikkel/eksamen

Utdanningsplaner, sensur og vitnemål ved overgangen til nytt universitet.

Mandag 30. desember 2013 er siste dag for tildeling av grader og utstedelse av vitnemål og Diploma Supplement i UMBs navn. Fra 1. januar 2014 er det NMBU som gjelder.

Før du som student kan tildeles en grad, må alle emnene som inngår i din godkjente utdanningsplan være sensurert med bestått vurdering, og sensuren må være registrert av Studieavdelingen. Dette gjelder også gradsoppgaver. Eventuell godkjenning av eksterne studiepoeng som skal inngå i graden må også være registrert ved UMB før en gradsoppnåelse.

All sensur Studieavdelingen mottar innen 30. desember 2013 vil bli registrert innen denne datoen. Resulterer sensurregistreringen i at du oppfyller kravet til graden, vil ditt vitnemål og DS skrives ut i UMBs navn.»

Til orientering kan det ta noe tid før vitnemål kan utstedes fra NMBU.

 

 

4 tanker om “Vitnemål

 1. Ola

  Hvor mye tid trenger dere på å printe ut et ark med NMBU kontra et ark med UMB? Dette skiftet har vel ikke kommet som juleaften på kjerringa?

  Svar
  1. Lars Vemund Solerød Innleggsforfatter

   Ett vitnemål har mange elementer som blant annet skal forhindre forfalskning og som må forandres i fusjonsfasen. Du kan godt sammenlikne det med utbytting av pengesedler. Logoen og designelementer som skal implementeres i vitnemålet ble først vedtatt 29.11.2013 så det har ikke vært mulig å bestille papir, bestille stempel, gjøre navnendringer i grunnlagsmatrialet osv. før ett vitnemål før disse tingene har vært på plass.

   Svar
    1. Lars Vemund Solerød Innleggsforfatter

     Vi utsteder vitnemål i romjula også vi kan dessverre ikke forandre malene i systemene før året er ute.

     Dog skal man aldri undervurdere ett godt skippertak :)

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *