Studentweb

Studentweb er ett webgrensesnitt der studentene kan oppdatere  og lese sin informasjon fra Felles studentsystem.

Her kan man blant annet:

• Melde seg til eksamen
  • Oppdatere kontaktinformasjon
  • Få eksamensresultater
  • Semesterregistrere seg
  • Innsyn i rapportering til Lånekassen.

Studentweb benytter FEIDE (ditt vanlig brukernavn og passord).

Innlogging

Hjelp til studentweb kan du få på sit@nmbu.no

8 tanker om “Studentweb

1. Lars Vemund Solerød Innleggsforfatter

Hei, du er nå på support-siden til Norges miljø og biovitenskapelige Universitet. Jeg tror du bør sjekke at du logger inn på riktig tjeneste og med riktig institusjon.

Svar
  1. Julia Brendehaug

Hei! Kontoen min på Studentweb kommer jeg ikke videre inn på fordi jeg tastet passordet feil en gang, og nå når jeg logger inn på nytt kommer bare den samme meldingen om feil innlogging opp på nytt.
    Noe som hjelper? Vil gjerne se matteksamenen!

Svar
    1. Lars Vemund Solerød Innleggsforfatter

Bruker du feide eller fødselsnummer/pin?

For Feide kan du sette nytt passord på passord.nmbu.no

Svar
  2. Marie holm

Hei! Når kommer det opp det nye studiet man har kommet inn på, jeg er registrert som enkeltemnestudent som jeg meldte meg opp som i vinter. Problemet er altså at jeg ikke får lagt inn alle fagene og semesterregistrert meg til mitt nye studieløp.

Svar
    1. Lars Vemund Solerød Innleggsforfatter

Opptakskontoret mottar lister fra Samordna opptak denne uken så jeg vil tro ditt nye studie vil dukke opp i løpet av denne eller neste uke.

Mvh
      Studieavdelingen

Svar
  3. Emilie

Hei!

Prøver å logge inn på studentweb, men får bare opp «innlogging feilet» etter jeg har valgt skole og har krevet inn bruker navn og passord. Hva er årsaken til dette?

Håper på raskt svar!

Svar
    1. Lars Vemund Solerød Innleggsforfatter

Hei,
      Studentweb har 3 mulige innlogginger:
      – FEIDE: brukernavn og passord er hentet ut fra passord.nmbu.no. Her kan du også teste ditt passord.
      – Fødselsnummer og pinkode. Her skal du ha fått tilsendt pinkode ved opptak. Du kan også be om å få tilsendt ny pinkode til din e-mail.
      – ID-porten: Bankid eller annen metode.

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *