Studentweb

Studentweb er ett webgrensesnitt der studentene kan oppdatere  og lese sin informasjon fra Felles studentsystem.

Her kan man blant annet:

• Melde seg til eksamen
  • Oppdatere kontaktinformasjon
  • Få eksamensresultater
  • Semesterregistrere seg
  • Innsyn i rapportering til Lånekassen.

Studentweb benytter FEIDE (ditt vanlig brukernavn og passord).

Innlogging

Hjelp til studentweb kan du få på sit@nmbu.no

4 tanker om “Studentweb

1. Lars Vemund Solerød Innleggsforfatter

Hei, du er nå på support-siden til Norges miljø og biovitenskapelige Universitet. Jeg tror du bør sjekke at du logger inn på riktig tjeneste og med riktig institusjon.

Svar
  1. Julia Brendehaug

Hei! Kontoen min på Studentweb kommer jeg ikke videre inn på fordi jeg tastet passordet feil en gang, og nå når jeg logger inn på nytt kommer bare den samme meldingen om feil innlogging opp på nytt.
    Noe som hjelper? Vil gjerne se matteksamenen!

Svar
    1. Lars Vemund Solerød Innleggsforfatter

Bruker du feide eller fødselsnummer/pin?

For Feide kan du sette nytt passord på passord.nmbu.no

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *