Questback

Questback brukes til spørreundersøkelser og innsamling av informasjon. Kun noen ansatte har konto da dette krever egne lisenser. Her oppretter brukerne brukernavn og passord selv.

Studenter har mulighet til å få studentkonto her: http://web.questback.com/qct/student/

2 tanker om “Questback

1. Lisbeth Eriksen

Hei,
    Univ. biblioteket skal ha et seminar rettet mot forskere, studenter og adm. ansatte i oktober. I den forbindelse lurer vi på om questback kan brukes for påmelding? Og hvordan lenkes questback opp til info om seminaret på intranettet?

Svar
  2. Lars Vemund Solerød Innleggsforfatter

Questback kan brukes til dette, men jeg vil heller anbefale machform som du feks se i bruk her: https://skjema.nmbu.no/sit/view.php?id=12324

Questback er ca 7000,- per lisens. Machform er kjøpt inn til alle..

Og jeg mener machform er mer brukervennlig :)

Kontakt meg dersom du ønsker konto.

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *