Legge til gjentakende hendelser i Canvas Kalenderen (Ansatt)

I Canvas kan du som fagansatt opprette hendelser i kalenderen for fag du er ansvarlig for.
Denne guiden viser hvordan du kan legge til repeterende hendelser, slik som forelesninger eller ukentlige innleveringer.

Gå til kalenderen i navigasjonsbaren til venstre.
Trykk på «+» symbolet øverst i høyre hjørne, som vist på bildet.
kalender1

1. Velg mellom hendelse (F.eks forelesning) eller oppgave (F.eks en innlevering).
2. Under «Kalender» velger du hvilket emne hendelsen er for.
Trykk på «Flere alternativer»
kalender2

Huk av for «Gjenta» for å repetere hendelsen eller oppgaven. Velg hyppighet i menyen under.
Dersom du huker av for «Antall» vil kalenderen telle antall hendelser. Slik som Forelesning 1, Forelesning 2 osv.
kalender3