Informasjon om pålogging i WISEflow og Fagpersonweb for ekstern fagperson

Dersom du har norsk identitetsnummer , logger du deg inn i WISEflow og Fagpersonweb via ID-porten (MinID, BankID på mobil, BankID, Buypass eller Commfides).

Dersom du er fagperson på et annet lærested og har Feide-konto derfra, må du likevel bruke ID-porten for pålogging ved NMBU.

Dersom du ikke har norsk identitetsnummer (D-nummer eller fødselsnummer), logger du deg med Feide-konto ved NMBU.

Pålogging i WISEflow via ID-porten
Pålogging i Fagpersonweb via ID-porten
Pålogging med NMBUs Feide-konto

Pålogging i WISEflow via ID-porten

1. Åpne WISEflow
  2. Velg pålogging alternativ: ID-porten MinID
  1. Logg deg på på den samme måten som du logger deg på i din bank.

Dersom du åpner hovedsiden til WISEflow:

1. Trykk på Logg-in.
  2. Skriv NMBU i søke-feltet.
  3. Velg pålogging alternativ: ID-porten MinID
  1. Logg deg på på den samme måten som du logger deg på i din bank.

Pålogging i Fagpersonweb via ID-porten

1. Åpne Fagpersonweb. *Dersom du blir bedt om å velge en institusjon, søk opp Norges miljø- og biovitenskaplige universitet
  2. Klikk på: Login via ID-porten med MinID, BankID, Buypass eller Commfides.
  1. Klikk på: Pålogging via ID-porten
  1. Logg deg på på den samme måten som du logger deg på i din bank.

Pålogging med NMBUs Feide-konto

Du kan logge deg med Feide-konto ved NMBU dersom du har signert SoT avtale (avtale vedrørende oppføring i systemer og tjenester for brukere ved NMBU). Det er administrasjon ved fakultetet som holder styr i dette.

Dersom du har glemt brukernavn eller passord til din NMBUs Feide-konto, vennligst, ta kontakt med IT support (it@nmbu.no, tlf. 67 23 05 55).

1. Åpne WISEflow eller Fagpersonweb og legge deg i systemet ved å trykke på Feide-knapp:
  1. Deretter oppgir du din brukernavn og passord som har blitt satt opp for din Feide-konto.

Relaterte veiledninger:
Registrere sensur i Fagpersonweb
Registrere sensur i WISEflow