Fronter

Fronter er NMBUs læringsstøttesystem. Her kan du dele dokumenter, skrive/lese nyheter, håndtere innleveringer og mye mer for ditt emne.

Innlogging: fronter.com/nmbu

Du skal bruke vanlig NMBU-brukernavn og passord. Du kan teste ditt passord her: https://brukerdata.nmbu.no/.

Rom og deltakere i rom blir automatisk generert fra Felles studentsystem (FS) og Studweb. Rom for våren åpner etter behov fra 1. nov og rom for høsten åpner 1. mai.

Brukerdokumentasjon

Innføring for nye studenter:

Ressurser for ansatte:

Oppstartsguide for ansatte – Fronter

http://help.fronter.com/en/fronter/index.php/Fronter_Help

Kontaktinformasjon

Feilmeldinger: frontersupport.com
www.nmbu.no/fronter
fronterhjelp@nmbu.no

2 tanker om “Fronter

1. Charles Press

Hei,
    Fronter does not accept my username/password (that I established in 2013). Is there a problem with Fronter or with my username/password?

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *