Felles studentsystem (FS)

fssystemer2013[1]

Felles studentsystem er autorativ kilde til NMBUs data om studenter. Systemet støtter alle administrative prosesser fra opptak til utstedelse av vitnemål.

For tilgang og lokal informasjon: www.nmbu.no/fs
Brukerveiledninger fra UIO: http://www.uio.no/for-ansatte/arbeidsstotte/sta/fs/veiledninger/
Nasjonal side for systemet: http://www.fellesstudentsystem.no/

Veiledning for oppsett på PC:

Første gang:

1. Åpne chrome eller firefox
  2. Gå til: http://www.fellesstudentsystem.no/
  3. Trykker FS-innlogging
  4. logg inn med nmbu\brukernavn og feidepassord
  5. Trykker på fs prod. Ikke velg åpne når fil dukker opp!
  6. Velg å lagre filen når spørsmålet kommer. Denne lastes ned til mappen downloads eller lignende. Flytt filen derfra til skrivebordet. Gi gjerne filen navnet FS.rdp.
  7. Velg å alltid tillate denne tilkoblingen.
  8. Når man åpner RDPen(filen) kreves feide passord (kan lagres)
  9. Deretter FS-passord.

Hjelp: fs@nmbu.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *