Fagpersonweb

Du som emneansvarlig eller medvirkende lærer har nå tilgang til en webside som gir deg statistikk over karakterer i dine emner og bilder/kontakinformasjon til dine studenter.

Her finner du nettsiden (FEIDE, bruk ditt vanlige brukernavn og passord): https://fsweb.no/fagpersonweb/

Her er en video som viser mulighetene.

Fagpersonweb er ett webgrensesnitt for Felles studentsystem.

Hjelp: fs@nmbu.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *