FagpersonWeb – Registrering av obligatorisk aktivitet

Registrering av obligatorisk aktivitet – Hvordan ser det ut i FagpersonWeb

1. Logg på FagpersonWeb

https://fsweb.no/fagpersonweb/login.jsf?inst=fsnmbu

Pålogging på FagpersonWeb krever enten FEIDE eller MinID.

FEIDE er ditt vanlige brukernavn og passord på NMBU

2. Skriv inn brukernavn og passord

Logg på ved å bruke

ditt vanlige brukernavn og passord på NMBU.

Hvis du ikke har logget på her før så får man spørsmål om å godta informasjonen som blir lagret om deg.

3. Oversikt over emner

Med en gang man er logget på ser man hvilke emner man er tilknyttet.

Øverst så har man en knapp  som her «Godkjenning av oblig. aktiviteter».

Trykker man her får man frem en oversikt over obligatoriske aktiviter man er tilknyttet som lærer.

4. Oversikt over obligatoriske aktiviteter

Her har man oversikt over obligatoriske aktiviteter man kan registrere vurdering på.

Man har også mulighet til å velge termin.

Hvis det ikke er en knapp med teksten «Godkjenn obligatorisk aktivitet» tilknyttet emnet  så betyr det at FagpersonWeb ikke er valgt som sensursystem.

Ta kontakt med fs@nmbu.no hvis du ønsker å få det.

5. Registreringsbilde – oversikt