Digitalt studentbevis

Vi har nå lansert en Studentbevis-app som skal erstatte semesterkvittering på papir eller oblat.

Her laster du ned Studentbevis-appen:

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40Untitled-1

Appen er ikke tilgjengelig for Windows i år.

Logg på med brukernavn (sXXXXXX) og passord

Studentbevis-appen fungerer som studentbevis bl.a. hos Ruter, NSB og SiÅS/SIO. For at studentbeviset skal være gyldig må du ha betalt og semesterregistrert deg. Høsten 2015 vil både appen med bilde og studiekortet sammen med papirkvittering være gyldig som studentbevis. Studenter som ønsker papirkvittering må velge dette ved semesterregistrering i  StudentWeb.

Appen er tilgjengelig på engelsk og norsk. Språket i appen følger standardspråket på telefonen din.