Digital eksamen (Wiseflow)

WiseFlow brukes ved gjennomføring av digitale skoleeksamener og en del andre prøver/innleveringer.

Innlogging: https://dk.wiseflow.net/nmbu

Bruk FEIDE der du logger på med samme brukernavn/passord som på alle andre tjenester på NMBU. Dersom du ikke har eller ikke husker brukernavn/passord til FEIDE, kan du sette dette på brukerdata.nmbu.no.

Svar på vanlige spørsmål om WiseFlow kan du finne her: https://wiseflow.uservoice.com/knowledgebase/topics/66836-deltager

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, kan du kontakte studentenes datatjeneste eller fs@nmbu.no