Digital eksamen (Wiseflow)

Wiseflow brukes ved gjennomføring av digitale skoleeksamener og en del andre prøver/innleveringer.

Innlogging: https://dk.wiseflow.net/nmbu

Bruk FEIDE der du logger på med samme brukernavn/passord som på alle andre tjenester på NMBU. Dersom du ikke har brukernavn/passord kan du sette dette på brukerdata.nmbu.no.

Har du problemer med wiseflow finner du nok svar her: https://wiseflow.uservoice.com/knowledgebase/topics/66836-deltager

Hjelp kan du også få på studentenes datatjeneste eller fs@nmbu.no