Adobe Connect

Adobe connect er ett videomøtesystem som egner seg for møter/undervisning med 2 til flere hundre deltakere. Du kan dele dokumenter, lyd, video, skjerm og gjøre opptak av seansen.

Mere informasjon på Ecampus sine sider: https://support.ecampus.no/adobeconnect/

Vi anbefaler følgende mikrofon til slike systemer: http://www.komplett.no/jabra-speak-510-for-microsoft-lync/780302

Innlogging (FEIDE, vanlig brukernavn og passord): Connect.uninett.no

Hjelp: fronterhjelp@nmbu.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *