SLIK KOMMER DU I GANG I PUBLIC 360 – «GRUNNKURS» PÅ ADAMSTUA OG ARABIDOPSIS

Trenger du kurs i Public 360? Lurer du på hvor du finner posten din som arkivet eller andre har sendt til deg via Public 360? Eller hvordan du skal skrive svar, og ikke minst hvor brevmalen til NMBU ligger hen?

Arkivet ser behovet for umiddelbart innføring i det grunnleggende i P360 og kjører derfor i gang et opplegg på halvannen time hvor vi gir dere det vi mener dere trenger for å komme i gang. Software Innovation holdt en introduksjon av programvaren Public 360 6.-8. januar. Opplegget vi nå kjører, er mer brukertilpasset opplæring for dere ved NMBU. Vi legger vekt på informasjon og visning av systemet, en enkel gjennomgang av hvordan man kan jobbe via Outlook-klienten i P360, visningen av web-klienten, søk, noe produksjon, og selvsagt hvordan du finner oppgaver som venter på deg.

Adamstua – auditoriet 2, bygg 1, 2. etg.

Tirsdag 4. februar kl. 12.15-13.45

Torsdag 6. februar kl. 12.15-13.45

Arabidopsis i Bioteknologibygningen

Onsdag 29. januar kl. 12.15-13.45

Mandag 3. februar. kl. 08.30 -10.00

Onsdag 5. februar kl. 12.15-13.45

Vi holder det samme opplegget hver gang, og det er fullt tillatt å møte opp flere ganger om du ønsker det. Det er undervisningsopplegg både rett før og etterpå så vi oppfordrer til å forlate salen straks grunnkurset er ferdig.

Følg med på Support-sidene til NMBU (venstremenyen på intranettsidene våre) – innunder ansatt og arkiv ligger viktig informasjon til dere lagt ut tidligere i januar! Der vil også all ny informasjon og brukerveiledninger bli lagt ut fortløpende. Kurs som holdes etter grunnkursene blir også annonsert via Support-sidene.

Vel møtt!