Brukerkurs i P360 – utrulling fra 25. april

Nå kjører vi i gang med bruker kurs i Public 360! Vi starter opp med de som jobber med personalsaker/personalmapper og rekruttering/tilsetting på begge Campus.

Jeg setter av hele dagen, men avslutter når vi ser oss fornøyd!

Dagene er fredag 25. april, tirsdag 29. april og onsdag 30. april.

Påmelding: De av dere som jobber med denne typen saker, bes sende meg en epost monica.narum@nmbu.no med informasjon om enhet du jobber ved, hva du har for funksjon/rolle i anledning personalsaker/rekruttering og hvilke av de oppsatte dagene du absolutt ikke kan møte. (eks; Petter, jobber ved INA, kun personalsaker – ikke rekruttering/tilsetting, personalkonsulent, kan alle dager). Jeg forsøker nemlig å tilpasse kursene kursdeltakernes behov, og vil forsøke å ikke kurse i noe som deltakerne ikke jobber med. Derfor er det flott om dere kan holde alle kursdagene åpne i deres kalender inntil jeg får svar/oversikt over hvordan kursdeltakelsene kan fordeles på dagene. Det kan hende et eller to av kursene ikke blir å inneholde rekruttering for eksempel, eller at flere kurs må settes opp straks!

Jeg sender ut kursinnkalling til kursdeltakerne via Outlook-kalenderen når jeg får tilbakemelding og kurset er fullbooket. Påmeldingsfrist STRAKS du har lest meldingen – tusen takk!

Informasjon om andre brukerkurs kommer i eget info på Support-sidene om litt!