Office 365 – Ansatte

Office 365 tilbyr mange verktøy for organisering av filer, oppfølging, presentasjoner samt de vanlige office-programmene og er alltid tilgjengelige via skyen.

Med Office 365 kan du få tilgang til og redigere dokumenter direkte i nettleseren.

Naviger til office.com og trykk «Sign in»

I vinduet som kommer opp skriver du inn brukernavn@nmbu.no

Trykk på «Next», dette vil ta det til NMBU sin autentiseringsløsning. Skriv inn passordet ditt.

Etter du trykker på «Sign in» vil du ha tilgang til dokumenter lagret i OneDrive og Office-programvaren. Du kan også installere programvaren på opptil 5 private enheter.