Kom i gang med NMBU!

OBS: Vi omstrukturerer for øyeblikket nettstedet. Det kan forekomme brutte linker.

Velkommen som bruker av de nye IT-systemene ved NMBU! Denne siden vil inneholde brukerveiledninger og nyheter om IT ved NMBU pluss litt til. Du kan se brukerveiledninger  er ved å velge linken som heter «DOKUMENTASJON» over her. Dokumentasjonen er sortert etter kategori, slik at du lett skal klare å finne det du er ute etter. I tillegg vil vi legge ut informasjon og nyheter under linken «NYHETER» over.

Er du student ved NMBU?

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Still ditt eget spørsmål på:

Veiledninger

Hva må du som ansatt på NMBU gjøre for å kunne benytte de nye systemene? Her har du en rask oversikt over hvordan du kommer i gang:

Dette gjør du ved å sette passord. Følg bruksanvisningen for å gjøre dette.

De som ikke har blitt varslet om endringer beholder sitt gamle brukernavn. Du logger inn på samme måte som før.

Din nye epost er selvfølgelig fra 1 januar 2014 fornavn.etternavn@nmbu.no. Din gamle epost kan du hente inn og vise i tillegg, men du får ikke lenger sendt noe herfra.

Remote office løsningen blir brukt både for å sikre stabile applikasjoner og gode løsninger som er like både på kontoret og hjemme-kontoret. Nå i oppstartfasen benytter man  Remote office for å få tilgang på NMBU-tjenestene.

• Hjemmeområder

Alle får et nytt og tomt hjemmeområde. Det ligger under bokstaven Z: i utforsker. Ditt gamle hjemmeområde vil du ha tilgjengelig en periode, slik at du får flyttet over det du trenger.