Klassifisering av dokumenter direkte i Office

Det er mulig å klassifisere dokumenter direkte i Officeapplikasjonene.
Veileder for klassifisering finnes hos dokumenttjenesten, se her for klassifiseringsoversikt
Standard klassifisering er satt til intern.

I Office har en fått en ny verktøylinje hvor en kan enkelt klassifisere dokumentet direkte.

Skal dokumentet klassifiseres som konfidensielt velg «confidensial»
Fyll inn detaljene for klassifisering:

Hvilke tilganger skal gis? – nedtrekksmenyen gir valg og nærmere beskrivelse
Hvem skal gis tilgang? – Legg inn navn på de som skal gis tilgang
Når skal tilgangen utløpe? – legg inn dato

Trykk Apply for å fullføre