VPN på iPad

1. Gå til Settings, deretter «General» og velg «Add VPN Configuration…».

IpadVPN01

2. Gjør som på bilde under. Velg L2TP.

vpn_ipad1

3. «Beskrivelse» kan du velg selv, «Tjener» må være vpn.nmbu.no, «Konto» må du skrive dittbrukernavn@nmbu.no, og passordet ditt. «Send All Traffic» må være huket av. For å finne det hemmelige passordet er du nødt til å følge stegene under bildet.

vpn_ipad

1)

FINN DELT HEMMELIGHET:

Gå til: brukerdata.nmbu.no og logg inn med ditt brukernavn og passord (samme som Canvas, etc.)

NB! Om man logger inn med engangspassord på brukerdata så vil det ikke komme opp noen info under «personlig», derfor er det viktig at man logger på med brukernavn og passord på brukerdata.

5

Klikk på Personlig

6

Finn Delt Hemmelighet på bunnen:

7

Skriv inn denne under «Hemmelighet» som vist i skjermbildet på punkt 3.
Trykk på «Ferdig» øverst til høyre, VPN tilkoblingen er nå satt opp.