VPN på iPad

1. Gå til Settings, deretter «General» og velg «Add VPN Configuration…».

IpadVPN01

2. Gjør som på bilde under. Velg L2TP.

vpn_ipad1

3. «Beskrivelse» kan du velg selv, «Tjener» må være vpn.nmbu.no, «Konto» må du skrive dittbrukernavn@nmbu.no, og passordet ditt. «Send All Traffic» må være huket av. For å finne det hemmelige passordet er du nødt til å følge stegene under bildet.

vpn_ipad

1)

FINN DELT HEMMELIGHET:

Gå til: brukerdata.nmbu.no og logg inn med ditt brukernavn og passord (samme som Fronter, etc.)

5

Klikk på Personlig

6

Finn Delt Hemmelighet på bunnen:

7

Skriv inn denne under «Hemmelighet» som vist i skjermbildet på punkt 3.
Trykk på «Ferdig» øverst til høyre, VPN tilkoblingen er nå satt opp.