VPN for Windows 8

1. Trykk på nettverksikonet i system statusfeltet nede til høyre på skjermen. Velg «Åpne Nettverks-  og delingssenter».
001
2. Velg «Konfigurer ny tilkobling eller nytt nettverk»
 0001
3. Velg «Koble til arbeidsplass»
02
4. Velg «Bruk min internettkobling»
03
5. Adressen til VPN tjeneren er vpn.nmbu.no. Fyll inn slik som vist under
Huk eventuelt av «Husk dette passordet».
04
6. Trykk på nettverksikonet på statuslinja og koble til den nye VPN tilkoblingen
05
7. I neste vindu taster du inn ditt nmbu brukernavn etterfulgt av @nmbu.no samt passordet ditt.. Eks: glhi@nmbu.no  Trykk Koble til. Husk på at du må være tilkoblet internett for at VPN tilkoblingen skal fungere.