VPN for Windows 7 (og Vista)

Trykk nettverksikonet nederst på skrivebordet og velg  «Open Network and Sharing Center».
01network-shr

Velg  «Set up a new connection or network»

02-set-up-conn

Velg  «Connect to a workplace»

03-conn-workplace
Velg create new connection.
05-create-new-conn
Velg  «Use my internet connection»
06-vpn-opt
Fyll inn informasjon som vist under
07-vpn-adr
Skriv inn brukernavn ( ditt brukernavn etterfulgt av @nmbu.no  f.eks glhi@nmbu.no) og ditt NMBU passord. Velg «Remember this password» dersom du ønsker det.
08-user-vpn
Trykk på nettverksikonet og trykk på VPN tilkoblingen for å koble til.
09network-opt
Feilsøking:
Dersom VPN ikke kobler til som den skal, kan du sjekke innstillingene
ved å høyreklikke snarveien og velg egenskaper som vist under
10-network-properties

Velg Security fanen og velg Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP)
Velg også «Allow these protocols» slik bildet under viser.

Untitled92
Trykk OK.