VPN for Windows 10

Det er flere måter å opprette VPN-tilkobling i Windows 10. Du kan enten følge guide for Windows 8, eller følge stegene under:
1. Trykk på Windows-tasten og søk «VPN». Velg instillingen som heter «Endre virtuelle private nettverk (VPN)«
    Søke
2. Trykk på «Legg til en VPN-tilkobling»
2. Legge ti
3. Fyll inn informasjonen under. Husk å skrive «@nmbu.no» bak brukernavnet ditt. Hvis f.eks. brukernavnet ditt er glhi, skriver du «glhi@nmbu.no» Brukernavn og passord er det samme som benyttes på NMBU-tjenester som fronter, webmail, osv.
4. Velg «Koble til»
 4 Koble til
Du skal nå bli tilkoblet VPN på NMBU. Husk på at du må være tilkoblet internett for at VPN tilkoblingen skal fungere. Du skal kunne se at du er tilkoblet VPN ved å velge nettverksikonet nederst i høyre hjørne på oppgavelinjen:
oppgavelinje
5 Tilkoblet