VPN for Android

Denne dokumentasjonen er skrevet til norsk Android 8.1.0 og det kan vises annerledes i andre versjoner. Den nye VPN løsningen krever to-faktor og sikkerpålogging dersom man ikke er på campus.

1: Installer «F5 Access» app fra Google Play:

2: Velg «Configure server» på bildet som dukker opp første gangen du åpner appen.

3: Skriv inn og velg som følgende på de neste bildene.

4: Etter du trykker på «Connect», velg «Activate» når du blir spurt om du ønsker å «Activate device administrator». Deretter vil du bli videresendt til to faktor autentisering, her logger du deg inn med ditt NMBU brukernavn og passord.

Neste gang du har behov for VPN, åpner du «F5 Access» appen og velger «Connect».