VPN for Android

Denne dokumentasjonen er skrevet til norsk Android 7.0 og det kan vises anderledes i andre versjoner.

1: Gå inn i innstillinger, og trykk på «Mer» .

2: Trykk på VPN og pluss-tegn for å lage en ny VPN.

3: Sett f.eks NMBU VPN som navn (Du kan kalle den hva du vil) .                                                      På type velger du L2T/IPSec PSK.                                                                                                                  På tjeneradresse setter du vpn.nmbu.no .                                                                                              «Forhåndsdelt nøkkel for IPSec», må du logge inn på brukerdata  og  trykke deg inn på knappen som heter personlig. Der vil du finne noe som heter «Din VPN-nøkkel for L2TP kobling» og det er den du skal bruke. (Se nedenfor for detaljert beskrivelse av hvordan man finner denne)

FINN Forhåndsdelt nøkkel for IPSec:

Gå til: brukerdata.nmbu.no og logg inn med ditt brukernavn og passord (samme som Canvas, etc.)

NB! Om man logger inn med engangspassord på brukerdata så vil det ikke komme opp noen info under «personlig», derfor er det viktig at man logger på med brukernavn og passord på brukerdata.

5

Klikk på Personlig:

6

Finn «Din VPN-nøkkel for L2TP kobling» på bunnen:

7

4: Åpne tilkoblingen ved å trykke på på den. Logg inn med brukernavn@nmbu.no og NMBU passord.