Vist sist endret dato i utforsker

For å vise kolonnen ‘sist lagret’ i filutforsker  må du gjøre følgende. (Bilder på engelsk, men norsk tekst i beskrivelse).

1: Åpne windows utforsker, gå til en mappe, høyreklikk til høyre for den borteste kolonnen, og trykk ‘Mer’.

2: Scroll ned til ‘Sist lagret’ og kryss av.

3: For å gjøre dette til standard visningsmodus gjør som følger: I den samme katalogen, trykk på Visning i topp-meny, trykk ‘Alternativer’ og ‘Endre mappe- og søkealternativer’.

4: Trykk på vis-fliken, og trykk ‘Bruk på mapper’