Vise kun ansatte i adresseboka

I NMBUs epost-løsning vil man få opp både ansatte og studenter i adresseboka. Det vil si at denne lista kan bli ganske lang og kanskje litt uoversiktlig hvis man hovedsaklig sender epost til enten studenter eller ansatte.

Eksempel:

I adresseboka kan man imidlertid velge lister som begrenser visningen til f.eks ansatte (staff):

Hvis man ønsker å sette dette som standardvisning kan man gjøre det ved å åpne adresseboka fra hovedmeyen i outlook og velge «tools»:

Velg deretter «options» fra tools-menyen, og du får denne dialogboksen:

Velg «Staff» i nedtrekksmenyen og trykk «OK».

(Eventuelt en annen liste hvis du ønsker det.)