Veiledning for sammenslåing av pdf og innlevering av gradsoppgave i Brage

Her er tips til master og bachelor studenter som skal levere digitalt på Brage! Fremgangsmåten vi pleier å bruke er som følger:

1. Last ned din NMBU forside og bakside mal på denne nettsiden:
    http://www.nmbu.no/student/studieadm/skjema_og_maler
  2. Bruk «Adobe Reader XI” til å endre teksten på malen til ditt navn og oppgavens tittel. Hvis du ikke har denne versjonen av Reader installert kan du laste ned og installere den siden det er erfart at andre versjoner av Reader ikke lar deg lagre endringer du gjør på fila. Programmet finner du her for windows:
    http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp…
    og her for mac:
    http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp…
  3. Når du har skrevet ferdig hovedteksten på gradsoppgaven din eksporterer eller lagrer du hovedteksten i filformatet “pdf»
  4. Når forsiden, hovedteksten og baksiden er ferdig skrevet i pdf format kan du bruke denne nettressursen til å legge sammen de forskjellige filene til en sammenhengende pdf:
    http://www.pdfmerge.com/
  5. Da gjenstår det bare å levere oppgaven på Brage som du kan lese mer om på denne siden: http://www.umb.no/…/a…/innlevering-av-masteroppgaver-i-brage