Uninett tjenester

NMBU kjøper en rekke tjenester fra Uninett – bruk dem!

Ecampus tjenester:

Camtasia Relay – Camtasia Relay tilrettelegger for en meget enkel og elegant måte å gjøre opptak av presentasjoner og forelesninger. Opptak kan gjøres på din datamaskin (skjerm, lyd og video) eller mobil (lyd og video).

Mediasite – Mediasite er et avansert system som lar institusjonen gjøre digitale opptak av forelesninger eller presentasjoner.  (mer info kommer snart)

Adobe Connect – Tjenesten Adobe Connect gjør det enkelt å gjennomføre nettbasert undervisning/møter på PC (Windows, Mac) eller nettbrett/mobil (Android, iOS, BlackBerry). Du kan også gjøre opptak av møtet – perfekt for undervisningsopptak!

Videokonferanse – UNINETT eCampus videokonferansetjeneste tilbyr infrastruktur for flerparts videokonferanser med tilhørende støttesystemer. Tjenesten består av flere enheter som spiller sammen og som er under stadig utvikling. – (mer info kommer snart)

Filesender – FileSender (tidligere kalt CloudStor) gir deg en enkel og trygg måte å overføre store filer til andre brukere. Man kan definere at filene skal være tilgjengelig for et gitt antall nedlastinger, og/eller for en fastsatt periode.

Andre tjenester:

Foodle – Foodle er inspirert av den kommersielle tjenesten Doodle.Typiske brukseksempler er: – Avstemming for å finne beste dato/klokkeslett for et felles møte
– Påmeldingsliste til et arrangement
– Enkle spørreundersøkelser

Agora – Felles sted på nettet for dialog og deling av informasjon og dokumenter innad i universitets- og høgskolesektoren