Tidligere versjoner av filer på hjemmeområdet

Denne guiden viser hvordan en kan få tak i eldre versjoner eller filer du har slettet fra NMBUs hjemmeområde. Merk at det tas bakup av filer på hjemmeområdet 3 ganger om dagen og at det derfor ikke alltid har blitt tatt backup av enkelte filer.

1. Første steg er å åpne fil-utforskeren (Explorer) og gå inn i hjemmeområdet ditt.

Previous versions1

2. Andre steg er å høyreklikke på  filmappen (hvis det er en fil du har slettet) eller filen (hvis du vil finne eldre versjoner av filen) og velge «Egenskaper»

Previous versions2

3. Nå vil du kunne få opp ett vindu som viser deg andre versjoner av filen/filmappen. Velg backup datoen du vil hente og trykk på «Kopier» («Kopier» er det tryggeste valget i tilfelle du skulle gjøre en feil i prosessen)

Previous versions3

4. Det siste steget er å velge en mappe som du lagrer kopien av filen/filmappen. Gjør dette og trykk på «Kopier» igjen for å gjennomføre kopieringen av tidligere fil-versjoner.

Previous versions4