Thunderbird

Hvordan sette opp NMBU epost i Thunderbird.

• Støtte for manuelt oppsett vha IMAP utgår fra 14. november 2019. Bruker du Thunderbird må du brukte add-ons som for eksempel ExQuilla for Microsoft Exchange

Oppsett med ExQuilla for Thunderbird

Før du kan legge til Exchange kontoen i Thunderbird, må du laste ned et tillegg.
Dette heter «ExQuilla for Microsoft Exchange«.

Obs! Dette tillegget krever at du kjøper et abonnement og koster 10 Euro per år.

Før du kan legge til Exchange kontoen i Thunderbird, må du laste ned et tillegg.
Dette heter «ExQuilla for Microsoft Exchange«.

mozilla

Last ned for aktuellt operativsystem, og lagre filen lokalt på maskinen.

I Thunderbird, åpner du Add-ons fra Tools menyen og søk opp exquilla

install
Trykk på Install Now.
Restart Thunderbird

exqilla
Gå til Local Folders, og trykk på ExQuilla.

Legg til brukernavn@nmbu.no , og NMBU passord.

identity

Trykk på Next.

add_account

Trykk på: do auto discover, og Next.
Til slutt kan du trykke Finish.