Telefoni/Skype for Business (S4B)

Skype for Business (tildligere Lync)

Alle ansatte i NMBU vil ha tilgang til Skype for Business.

Hva er Skype for Business?

Skype for Business (S4B) er et klientprogram som blir installert på din NMBU maskin. S4B gir deg en «alt i en løsning» på kommunikasjon. Du vil kunne ringe, sende meldinger, mulighet for videokonferanse og kunne dele skjermbilde. Løsningen har flere likhetstrekk til Skype og MSN Messenger.

Headset

For å ringe med Skype for Business må du ha et headset. På servicetorget(Ur, campus Ås) ligger det ulike modeller av headset man kan teste.