Studentenes Datatjeneste

Hva er Datatjenesten?

Datatjenesten er til for å hjelpe deg som student. Vårt mål er å hjelpe deg med datarelaterte problemer knyttet til studiet på NMBU. Vi hjelper deg gjerne med å innstallere programmer til bruk i studiet, installere antivirus, koble deg til hjemmeområdet ditt, sette opp epost på din private datamaskin mm.

Om vi har mulighet hjelper vi deg også med datarelaterte problemer som ikke er knyttet til studiet, som for eksempel å ta back up. Det vil likevel være ganger hvor vi har mye å gjøre og må si nei til dette eller be deg komme tilbake senere. Eventuelt kan det hende vi henviser deg til guidene vi har skrevet på support.nmbu.no

Det er også endel ting vi desverre ikke kan hjelpe deg med, hvor vi må si nei med en gang. Dette gjelder for eksempel kopiering av lisensiert programvare, hjelp med veldig gammel programvare, ulovlig programvare mm.

Vi kan desverre ikke hjelpe deg med fysiske reperasjoner av datamaskinen din eller andre produkter.

Fra og med studiestart høsten 2014, vil vi ikke gi støtte mot datamaskiner som kjører Windows XP. Årsaken til dette er fordi produsenten selv (Microsoft) har kuttet støtte og oppdateringer, som igjen gjør operativsystemet usikkert.

Kontaktinformasjon

Datatjenesten har kontorer i første etasje på Saghellinga (Fredrik A Dahls vei 18). Hovedinngangen er på vestsiden av bygget, mot parkeringsplassen og teknisk avdeling.

kart

Telefon: 67230555

Epost: it@nmbu.no

Normale åpningstider:

Mandag til fredag, 10.00 – 15.45

Åpningstider på sommeren:

Mandag til fredag, 10.00 – 14.45

Er du i tvil om noe, så spør oss! Vi biter ikke!