Student-epost i Gmail

Man kan legge nmbu-eposten til Gmail hvis man  er student, her er hvordan:

1. Trykk på tannhjulet og velg «Settings», velg «Accounts and Import», deretter «Add a POP3 mail account you own»

StudGmail

2. Skriv inn ditt brukernavn@nmbu.no. Deretter «Next Step >>»

StudGmail2

3. Fyll inn som på bildet under med ditt brukernavn@nmbu.no og ditt nmbu passord. POP Server skal være outlook.office365.com, Port 995. Huk av for «Leave a copy … » for også å lagre en kopi av mailen i webmail/outlook. Huk av for «Always use a secure connection (SSL) … » Du kan også huke av og velge en label/merkelapp på all mail som hører til studeneposten så du fort ser hva som er hva i inboksen din. Trykk «Add Account»

StudGmail3

4. Hvis alt gikk greit kan du nå motta epost. Videre steg er så du også kan sende. Velg «Yes» og trykk «Next Step»

StudGmail5

5. Før inn informasjonen som på bildet under. Server: smtp.office365.com, Port: 587. Velg TLS, og fyll inn brukernavn@nmbu.no og ditt NMBU passord. Trykk «Add Account»

StudGmail6

6. Du skal da få tilsendt en mail med en link som du må trykke på for å godkjenne dette. Når du har gjort det skal du få denne meldingen og alt er i orden.

StudGmail7