Søppelpost i Outlook

Denne informasjonen gjelder for Outlook og Outlook Web Access (webmail).

Meldinger som blir detektert som søppelpost (spam) flyttes automatisk til din «Junk Email» mappe. Disse meldingene vil inneholde «SPAM DETECTED» i tittelen.

Det kan være lurt å regelmessig sjekke innholdet i «Junk Email» mappa.  Det kan hende at epost blir filtrert til spam uten å være det.

junk-1

Innstillinger for søppelpost

Når du høyre-klikker på meldingene i “Junk Email” mappa, kan du selv spesifisere om en melding er søppelpost, eller ikke. Hvis din Outlook er innstilt til norsk vil det se slik ut:
junk-2

Blokker avsender

Dette vil blokkere epostadressen og flytte alle eposter fra denne avsenderadressen automatisk til «Junk Email».

Aldri blokker avsender

Dette vil hvitliste den bestemte epostadressen og de vil alltid komme i innboksen.

Aldri blokker avsenderdomenet (@example.com)
Dette vil hvitliste alle eposter fra et gitt domene. All epost fra vil komme rett i innboksen.

Aldri blokker denne gruppen eller adresselisten

Dette vil hvitliste gruppen eller adresselisten.

Ikke søppelpost

Denne vil hviteliste den aktuelle eposten, men fremtidig epost fra samme adresse kan bli merket som søppelpost.

Alternativer for søppelpost …

Her kan du justere noen innstillinger for søppelpost.