Studentskrivere

For å skrive ut på printerne på campus bruker du studentbeviset ditt. Før du kan printe ut må du synkronisere studentbeviset mot kontoen du har printerpenger på. Du vil automatisk få noen printerpenger som ny student ved NMBU. Utover dette fyller du på printpenger som du selv ønsker.

Websiden hvor du administrerer printerkontoen din, finner du her: print-web.nmbu.no

Denne guiden viser deg hvordan synkroniserer kortet ditt: Synkroniser studentbevis

Denne guiden viser deg hvordan du fyller penger på din printerkonto.

Ved tap av printer penger må et skjema fylles ut:Tap av printer penger

Du kan også printe fra din egen datamaskin eller andre enheter. Se linken her for mer informasjon

Viktig: Når en skal printe så velg skriveren som heter «Student-01»

Hvis du ikke får opp disse printerene på skoledataene kan du søke etter nøkkelord: «student» eller «ansatt» for å legge dem inn manuelt.