Sette standardspråk for stavekontroll i Outlook 2010

Hvis du opplever at stavekontrollen i Outlook benytter feil språk, kan du rette på dette ved enten å endre språk, eller rett og slett slå av den løpende stavekontrollen:

1. Endre språk for stavekontrollen

Gå inn i fil-menyen og velg «Options»:

Velg «Language» i Options-dialogboksen:

I tabellen «Choose Editing Languages» velger du riktig språk og trykker på knappen «Set as default»:

Deretter trykker du OK og går ut av menyen.

2. Slå av stavekontrollen

Gå inn i Options-dialogboksen ved følge prosedyren ovenfor. Velg «Mail» (i stedet for «Language»:

Trykk på knappen «Spelling og Autocorrect…»:

Velg «Proofing» i menyen og deretter går du ned til «When correcting spelling in Outlook» og fjerner avkrysningen for «Check spelling as you type»:

Trykk OK og gå ut.