Programvare

Når din PC er satt opp i NMBU (ny installasjon av PC-en i løpet av våren 2014), vil du få tilgang til en programvareportal, der du selv vil kunne velge programmer du ønsker å installere, uten å måtte ha adminbruker.

Finn Application Catalog på skrivebordet ditt. Katalogen åpnes best i Internet Explorer. Dersom den åpnes i en annen nettleser, kan du kopiere lenken i adressefeltet til Explorer.
Application

Velg det programmet du ønsker å installere, og trykk på «INSTALL».
SS_Capture2

Trykk på «YES».
SS_Capture3

Installasjonen vil så starte.
SS_Capture4

Etter noe tid, vil du få en melding om at installasjonen er fullført.
SS_Capture5

Om du ønsker å installere flere programmer, kan du gå tilbake ved å trykke på «Back to Application Catalog».
Om ikke, kan du lukke nettleseren.

Rutiner for programvare på datasaler
Tilgjengelig programvare på datasaler