Programvare

Når din PC er satt opp i NMBU vil du få tilgang til en programvareportal, der du selv vil kunne velge programmer du ønsker å installere, uten å måtte ha adminbruker.

Noe av NMBU programvare er lisensiert som må requestes, og man vil få tilsendt en mail hvor man må fylle ut info for å få software.

Finn  Software Center på skrivebordet ditt.

Velg det du ønsker å installere, eller søk opp, og trykk på «INSTALL».

Installasjonen vil så starte.

Etter noe tid, vil du få en melding om at installasjonen er fullført.
SS_Capture5

Rutiner for programvare på datasaler