Programvare

Når din PC er satt opp i NMBU vil du få tilgang til en programvareportal, der du selv vil kunne velge programmer du ønsker å installere, uten å måtte ha adminbruker.

Noe av programvaren tilgjengelig i Software Center, må faktureres.
En må da sende inn en request fra Software Center, og fylle ut skjemaet en får tilsendt på epost.

Vær oppmerksom på at programvare lisensiert til NMBU, kun kan installeres på NMBU maskiner.
Vi kan ikke installere lisensiert programvare kjøpt av andre bedrifter på NMBU maskiner.

Om du ikke finner programvaren du trenger i Software Center, kan du sende en epost til it@nmbu.no

Finn  Software Center på skrivebordet ditt.

Velg det du ønsker å installere, eller søk opp, og trykk på «INSTALL».

Installasjonen vil så starte.

Etter noe tid, vil du få en melding om at installasjonen er fullført.
SS_Capture5

Rutiner for programvare på datasaler