Outlook tips og triks

Hvordan slette hurtigminne når du skal fylle inn e-postadresse

Når du starter å skrive e-postadressen, dra pilen over navnet du ønsker å slette, trykk på «slette» knappen (X) ved siden av e-postadressen.

slette kontaktbufferet

Hvordan endre favoritter

Om du har lagt til NMBU epostkonto i en eksisterende NVH/UMB epostkonto, må du endre mappene i favoritter om du ønsker at NMBU epostkonto skal ligge under favoritter.

For å slette en mappe så høyreklikk på den aktuelle mappen og velg «Remove from Favorites».

slette_favoritter

For å legge til en mappe i favoritter så høyreklikk på den aktuelle mappen og velg «Show in Favorites»

slette_favoritter

Det er mange eksterne nettsider med gode veiledninger når det kommer til bruken av Outlook.

Link til Microsofts egne guider for Outlook 2010

Link til Microsofts egne guider for Outlook 2013