Office 365 for ansatte

I Office 365 vil du få tilgang til blant annet Outlook, OneDrive for Business, SharePoint, OneNote, Word, Excel, PowerPoint m.m.

Office pakken er tilgjengelig for nedlasting på inntil fem private enheter.

Vær oppmerksom på at dette er en pilot og at det kan forekomme endringer underveis i pilotperioden.

To-faktor pålogging
Det er etablert to-faktor autentisering for ansatte hvor du får SMS for pålogging:

1. Logg deg på Office 365 (https://office.com) med e-post.adresse@nmbu.no
2. Når du skriver inn passordet, sendes det en kode på telefonen (eller til enheten/appen du anga da du konfigurerte to-trinns bekreftelse).
3. Når du mottar den sekssifrede koden, skriver du den inn i boksen og velger deretter Logg på.

For detaljert veiledning se her: «Konfigurere totrinnskontroll for Office 365» (ekstern side).