Office 365 for ansatte

Microsoft Office 365 er for tiden en pilot-tjeneste for ansatte på NMBU.

I Office 365 vil du få tilgang til blant annet Outlook, OneDrive for Business, SharePoint, OneNote, Word, Excel, PowerPoint m.m. I neste fase (høst 2018) vil vi også kunne tilby epost i Office 365.

Office pakken er tilgjengelig for nedlastning på inntil fem private enheter.

Vær oppmerksom på at dette er en pilot og at det kan forekomme endringer underveis i pilotperioden.

To-faktor pålogging
Det er etablert to-faktor autentisering for ansatte hvor du får SMS for pålogging:

1. Logg deg på Office 365 (https://office.com) med ditt NMBU brukernavn og passord.
2. Når du skriver inn passordet, sendes du en kode på telefonen (eller til enheten/appen du anga da du konfigurerte totrinns bekreftelse).
3. Når du mottar den sekssifrede koden, skriver du den inn i boksen og velger deretter Logg på.

For detaljert veiledning se her: «Konfigurere totrinnskontroll for Office 365» (ekstern side).