Office 365: Endring av innloggingsmetode

torsdag 21. februar  blir påloggings-ID i Office 365 endret. Dette gjelder kun Office 365 og ikke andre tjenester som for eksempel Feide.

Til nå har innlogging vært brukernavn@nmbu.no. Heretter er det din epostadresse i sin helhet som skal brukes: fornavn.etternavn@nmbu.no.

Det betyr at pålogging mot Office 365 kun vil fungere med e-postadresse og IKKE brukernavn@nmbu.no.

Enheter og programmer som er satt opp med Office 365 tjenester på PC, nettbrett, mobiltelefon må logges ut og inn.

• Eventuell konto i «Authenticator» appen må legges inn på nytt dersom man ønsker å benytte seg av «Godkjenn/Approve» muligheten uten å måtte skrive koden.
  • Hvis du har delt et OneDrive-dokument tidligere, vil den gamle delingslenken ikke lenger fungere. Du blir derfor nødt til å dele dokumentet på nytt hvis mottakeren skal kunne lese dokumentet.
  • Slett eventuelle lagrede brukernavn og passord i nettlesere e.l.