Nytt sertifikat på eduroam

eduroam_trans_450pix

I romjulen ble det byttet til et nytt sertifikat (sikkerhetsmekanisme) til eduroam pålogging.

Er det gamle sertifikatet installert i eduroam-profilen på din enhet så vil du kunne oppleve problemer med å logge på eduroam.

Løsningen vil for de fleste være å laste ned eduroam-profilen på nytt. Husk at brukernavnet ditt skal ha @nmbu.no etter ditt brukernavn, brukernavn@nmbu.no.

Last ned eduroam profil her.

NMBU PC-er vil ikke oppleve problemer rundt sertifikatbytte.

For MAC brukere som laster ned eduroam-profilen via gjestenettet NMBU-guest, anbefales det å slette NMBU-guest profilen etter bruk for å unngå at MAC-en automatisk hopper/kobler seg på NMBU-guest. Guide på å slette NMBU-guest profilen finner du i slutten på denne guiden.

NBMU-guest har ikke samme båndbredde eller de samme tilgangene som eduroam, det anbefales at alle studenter og ansatte benytter eduroam.

Guider for eduroam finner du her.

Trenger du hjelp så ta kontakt med  IT:
TLF: 6723 0555
Epost: it@nmbu.no
Kontor: 1.etg Saghellinga på Ås
Facebook: https://www.facebook.com/itnmbu/