Mazemap

Mazemap er en tjeneste spesielt for innendørs navigering.

Bruksområder:

• Timeplan: Alle rom får en lenke som viser hvor rommet er. Også automatisk publisert i Canvas.
  • Møteinnkallinger: Legg ved lenke til rommet så slipper interne/eksterne å lete etter rommet.
  • Oppmøte/registrering: Studenter kan få ferdige kart med hvor de skal gå.
  • Ansattprofil/e-postsignatur: Legg inn kartlenke til hvor kontoret ditt befinner seg.
  • Varetransport: La leverandører få nøyaktig angivelse av hvor ting skal leveres.
  • Parkering: Lettere å kunne informere om hvor man kan parkere.
  • Veterinærbygget: Gjøre brukere kjent i ett kjempestort nytt bygg på kort tid.

Du kan trykke på en posisjon/rom i kartet og dele posisjonen. Bruk flagget til å varsle om feil.

Tjenesten kan også brukes som app:

Karttjenesten er ett samarbeid mellom IT-, kommunikasjons-, studie- og eiendoms-avdelingen. Eiendomsavdelingen vil være systemeier.