Legge til UMB Epost i NMBU Outlook 2013

Slik legger du til din UMB konto i din NMBU Outlook

win8_umb_into_nmbu_no_01

Trykk på Windows tasten og velg Outlook 2013.

win8_umb_into_nmbu_no_02

Åpne Fil menyen File ( Hurtigtast Alt + F ) gå til Info og deretter legg til konto ved å trykke på Add Account.

win8_umb_into_nmbu_no_03

Fyll inn hele navnet ditt i Your Name feltet, epostadressen din fornavn.etternavn@umb.no i Email Address feltet. Skriv NMBU-passordet i begge password feltene.

win8_umb_into_nmbu_no_04

Se at informasjonen er korrekt og avslutt ved å klikke på Finish.

win8_umb_into_nmbu_no_05

Klikk på OK og start Outlook igjen.

win8_umb_into_nmbu_no_06

Når du starter opp igjen Outlook, pass på at du logger inn i domenet ans med ditt brukernavn:  ans\brukernavn og ditt NMBU-passord i passord feltet.