Kopiere kontakter i outlook

(denne artikkelen viser bilder for Outlook 2013)

Start med å velge kontaktliste du vil kopiere kontakter fra. Være nøye med å sjekke at det står riktig konto (f.eks @umb.no) på listen:

Deretter markerer du de kontaktene du ønsker å kopiere ved hjelp av musa:
(bruk shift for å markere en serie eller ctrl for å marere flere enkeltvise)

Her kan du markere alle vha Ctrl+a og dermed kopiere alt. Men du bør imidlertid vurdere om du faktisk øsnker å dra med alle. Dette kan være en bra anledning for å rydde.

Kontakter med UMB- eller NVH-adresser bør enten oppdateres eller erstattes med NMBU-varianten.

Etter at du har kopiert kontakene, velger du kontaktlisten i NMBU-kontoen. (Klikk om nødvendig en gang i det hvite feltet for å gjøre vinduet aktivt):

Trykk Ctrl-V for å lime inn de valgte kontaktene:

Framgangsmåten vil være praktisk talt den samme i Outlook 2010, men skjermbildene vil se litt annerledes ut.