Konfigurere lyd og video i Teams, Skype-for-business og Zoom

Før en velger bilde og lydkilde i programmene er det viktig å gjøre seg kjent med hvilken enhet som er koblet til datamaskinen du ønsker å bytte. Slik at en kan gjenkjenne enheten senere i konfigurasjonen. Tenk også på at når en benytter seg av lyd- og video- chatt, trenger disse tjenestene litt båndbredde for å fungere optimalt. Hvis video faller ut underveis i et møte kan det være et tegn på dårlig båndbredde og ikke problem med oppsettet i selve programmet.

Sjekke og sette opp korrekt lydkilde i Microsoft Teams.

https://support.office.com/en-us/article/manage-your-call-settings-in-teams-456cb611-3477-496f-b31a-6ab752a7595f

Sjekke og sette opp korrekt videokilde i Teams.

https://support.office.com/en-us/article/manage-your-call-settings-in-teams-456cb611-3477-496f-b31a-6ab752a7595f

Sjekke og sette opp korrekt lydkilde i Skype for business

https://support.office.com/en-us/article/set-audio-device-options-in-skype-for-business-2533d929-9814-4349-8ae4-fca29246e2ff

Sjekke og sette opp korrekt videokilde i Skype for business

https://support.office.com/en-us/article/set-video-device-options-c7a11ae3-a084-431b-bd54-385ee4c09812

Sjekke og sette opp korrekt lydkilde i Zoom

https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362283-Testing-computer-or-device-audio

Sjekke og sette opp korrekt videokilde i Zoom

https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362313-How-Do-I-Test-My-Video-