Internett på SiÅs-hybel

(Kun for Campus Ås)

Høsten 2020 etableres det ny nettverksløsning på SiÅs. Mer informasjon om den nye nettverksløsningen er beskrevet under.

Boligen din er utstyrt med både trådløs og kablet internettforbindelse gjennom en lokal nettverksenhet.

Nettverksportalen Mino (Lanseres i august)

Du kan gjøre endringer og melde om feil på din nettverksforbindelse ved å gå inn på UniAlltid, velg ”Min bolig” og trykk på ”Flere valg”. Der finner du en knapp som heter ”Internett” som vil sende deg videre til nettverksportalen Mino.

Trådløst nettverk (WiFi)

Eduroam

Det trådløse nettet ”Eduroam” er tilgjengelig i alle boliger ved SiÅs. Brukere ved NMBU (og andre utdannings- og forskningsinstitusjoner) kan koble seg til dette trådløse nettet. Se hvordan du kobler deg til Eduroam her.

Personlig trådløs nettverk

Det er også mulig å få et personlig trådløst nettverk i din bolig. For å aktivere og sette opp dette, gå inn på nettverksportalen Mino via UniAlltid, slik som beskrevet over.

Kablet nettverk

Du kan også koble deg til internett med å bruke nettverkskabel som du kobler til en av nettverksportene på undersiden av nettverksenheten.

Ved eventuelle problemer så ta kontakt med SiÅS.