Internett på SiÅs-hybel

(Kun for Campus Ås)

Det er ikke lengre nødvendig å registrere din datamaskins (eller ruter) MAC-adresse for å få internett i SiÅs sine hybler/leiligheter.

For å få tilgang er det kun nødvendig å koble en nettverkskabel mellom vegg og pc/ruter. Eventuelt oppsett av ruter må gjøres selv.

Får du fortsatt ikke nett er det bare å ringe 67230555, sende mail til it@nmbu.no eller komme innom Datatjenestens kontor. Husk å ta med ruter/pc og kopi av leiekontrakten med SiÅs.

NB: Alle som bruker nettverket til NMBU skal bruke oppdatert antivirus. NMBU anbefaler Microsoft Security Essentials som er gratis. De kan lese mer antivirus og sikkerhet her.