Innloggingsproblemer Outlook RemoteOffice

Vi har fått noe tilbakemelding på at enkelte har innloggingsproblemer på RemoteOffice.
Vi jobber iherdig med å finne årsaken.
Enkelte av disse sakene har blitt løst ved å slette Outlookprofilen på RemoteOffice.
For å gjøre dette så enkelt som mulig, har vi laget et script som skal gjøre dette for deg.

Slik går du frem:

– Logg inn på RemoteOffice.
– I RemoteOffice, gå tilbake til denne siden. (https://support.nmbu.no/it-dokumentasjon/innlogging-outlook-remoteoffice)
Last ned og kjør denne filen.
– Svar «Yes» når du får spørsmål om å slette profilen.
– Outlook vil så starte, og hente opp din NMBU profil.

Om dette ikke virker:
På RemoteOffice:

– Gå til «Control Panel» -> «Mail (32-bit).
– Trykk på «Show Profiles».
– Slett de profilene som ligger under «General, ved å markere profilen og trykke «Remove».
– Trykk på «Add» og skriv inn ditt brukernavn. Trykk på «OK».
– Outlook veiviser vil nå starte.
– Se etter at Outlook har hentet opp riktig profil, og trykk «Next» og så «Finish».

Om det er andre profiler som har blitt slettet, kan disse legges til. Se guide

Gi oss gjerne tilbakemelding på om dette løste ditt problem.