Importere epost fra UMB til NMBU

Etter å ha logget inn i din nye epostkonto, trykker du på settings «hjulet» ved siden av navnet ditt og velger Options.

Epost.Student.Connect.1

Deretter følger du stegene som på bildet under: Account -> connected accounts -> + -> Fyll inn den gamle epost-adressen og sone 2 passord, deretter next.

Epost.Student.Connect.2

Det vil da komme en feilmelding, og her trykker du på IMAP for å komme videre.

Epost.Student.Connect.3

Under account information fyller du inn informasjonen til UMB mailen, Display name kan du bestemme selv. Når alt er fylt inn som på bildet under kan du trykke på server information.

Epost.Student.Connect.4

Under server information skriver du student.umb.no i Incoming server. Resten skal stå som på bildet under, deretter trykk save.

Epost.Student.Connect.5

Da skal UMB eposten være tilknyttet, og den vil starte å laste inn filer.

Epost.Student.Connect.6