Hvordan registrere datamaskin med Mac OS X hos SiÅs

For å få internett i hybelen din må du registrere datamaskinen din på:

https://egeit.umb.no/studby/

Følg så instruksjonene på skjermen og klikk deg gjennom. Når du kommer til punktet hvor du skal skrive inn datamaskinenes mac-adresse gjør du dette og fullfører registreringen. Husk og logg deg ut!

Om du ikke vet hvordan du finner mac-adressen på datamaskinen din, følger du instruksjonene under.

Finne mac-adressen til datamaskinen i Mac OS X

1. Trykk på nettverksikonet øverst i høyre hjørne. Velg så «open network preferences»

guide_mac_osx1

2. Velg «Ethernet» i kolonnen til venstre, før du klikker på «advanced».

guide_mac_osx2

3. Du finner mac-adressen din under fanen som heter «hardware»

guide_mac_osx3