Home Office For Windows – Ansatt

Home Offce er en tjeneste for å få tilgang på et NMBU-skrivebord uansett hvor du jobber fra. Her kan du få tilgang på ditt hjemmeområde, fellesområde, epost og administrative tjenester.

Før du kan logge deg på Home Office, må du ha satt passord for NMBU. Deretter starter du en nettleser, og går til adressen https://homeoffice.nmbu.no. Du skal da få opp følgende side hvor du logger deg inn med nmbu\brukernavn og NMBU-passord:

Etter at du har logget deg inn, får du en snarvei til serveren som du starter ved å trykke på «HomeOffice» (Hvis du vil velge ett enkelt program til å kjøre gjennom home office velger du heller å laste ned en av de andre snarveiene til ett valgt program):

Du får antagelig opp en advarsel som vist under:

Trykk på «Connect», og du blir koblet til serveren og kommer inn på skrivebordet. Trykk på Windows-logoen nederst i venstre hjørne for å opp en oversikt over mye brukte Office-applikasjoner og snarveier.